My new Ships

are not showing

I have just added a number of new ships. I then went and added
their values into the dude and fleet resources... After playing for
close to 4 hours I'm not seeing any of the new ships.
Do I have to add the ships elsewhere or am I missing something
else?

Do you have the proper shďp, shän, PICT, and rlëD resources?

Also, did you add the dude and flet RID's in the syst resource?

I have all the proper resources allocated to their ships... I'm
flying one of them at the moment and it's functioning just
fine. And I added she ship resources to already exisiting
dudes so they should be in the system anyways.

Did you make sure that the total probability in the dude resource once you added them did not exceed 100%? If not, that causes problems.

They are all set to 100%.

@sp3cies, on May 31 2007, 09:52 PM, said in My new Ships:

And I added she ship resources to already exisiting dudes so they should be in the system anyways.

Did you make sure that the düde resources to which you added them are ones that are called by systems, rather than ones that are only used by missions?

Is there anything in your shďp resource’s AppearOn field?

@sp3cies, on Jun 1 2007, 05:54 AM, said in My new Ships:

They are all set to 100%.

Wait, each one is set to 100%? Or together they total at 100%? Avoid the former.

I added the shďps to all of the düde resources of their gövts considering
they were shďps of that gövt. When they didn't show up I checked to
see if the düdes were in the s˙st resources and they are.

Hehe, and they total at 100%.

I have checked every file in both Nova Files and and Nova Plug-Ins and
none of the other files have düdes in them so there is nothing to
override the main resources.

I'm so confused.

As I asked before, is there anything in your shďp resource’s AppearOn field? If there is, then the ships will only appear under the circumstances it describes.

Whoops, meant to reply to that... There is nothing in the AppearOn field
so it should be showing up.

Anyways it seems to have fixed itself... I'm not even sure what
happened (I think I was just having some really bad luck with
percentages) but when I flew up to Zidagar space the ships showed up
there and now they are showing up in all the places they were meant to.

Or does one need to start a new pilot to add new ships to düdes like with
përs?

No, only with përs that don't have escape pods.

Hmmm, thought so. Oh well.
Thanks for the help guys.

Log in to reply