Creating a New Ship Problems

New to Plug in development

Howdy yall, I am trying to create a plugin that adds a couple of ships. Right now, I am trying to create a new thunderhead that has a different weapon load out. Using Mission computer, I add a new Ship Idea, associated it with both descriptions, a sprite, a picture. Since it is just copy of the original Thunderhead, I gave it all of the same cosmetic attributes as the original Thunderhead, but when I try to fly the ship, the image of the ship won't turn. The motion of the ship will, and I know the ship is turning because all of my escorts are turning, but the actual ship sprite wont turn. Can anyone give me any advice? I appreciate any and all the help I can get.

@sailby9, on 26 January 2012 - 08:05 PM, said in Creating a New Ship Problems:

Howdy yall, I am trying to create a plugin that adds a couple of ships. Right now, I am trying to create a new thunderhead that has a different weapon load out. Using Mission computer, I add a new Ship Idea, associated it with both descriptions, a sprite, a picture. Since it is just copy of the original Thunderhead, I gave it all of the same cosmetic attributes as the original Thunderhead, but when I try to fly the ship, the image of the ship won't turn. The motion of the ship will, and I know the ship is turning because all of my escorts are turning, but the actual ship sprite wont turn. Can anyone give me any advice? I appreciate any and all the help I can get.

There's an RLED picture info slot somewhere. I don't use MC, so I don't know where. I'm sure David will drop by sometime to tell you where.

Did you make a copy of the Thunderhead’s shän resource, and give it the same resource ID as your shïp resource?

Log in to reply